Logg på din Motei-konto

Ofte stilte spørsmål


For deg som forbrukerHva søker man etter?

Motei deler informasjon om 15.000 mote virksomheter i Norge. Det unike i et søk på Motei er at du søker etter varemerker å lokaliserer dem i fysiske butikker i Norge. Du kan også søke på f.eks bydeler som "Grünerløkka", "Bergen Sentrum" eller kjøpesenter som "Steen & Strøm", "Sørlandssenteret" for å lokalisere alle butikkene i disse områdene. Hvis du søker etter et varemerke så lokaliserer du butikken i ditt nærområde som fører det varemerket som du er på jakt etter. Velg også å søke direkte på den butikken du vil lokalisere for å se hva de tilbyr.


Hva er formålet med Motei?

Motei vil gi deg som forbruker en bedre shoppingopplevelse - innfor, under og etter en handel. Motei gir deg all informasjon om hvor du må gå og når for å få tak i det du leter etter. Helt enkelt - du får en raskere og mer målrettet shoppingtur!


Hva for type virksomheter er synlige på Motei?

- Fysiske virksomheter som forhandler klær, sko og assessoarer

- Fysiske plasseringer som handelsområder og kjøpesentere

- Mote og tekstilmagasin

- Partnere til moteindustrien


Hvorfor bør jeg bli medlem på Motei?

Når du er medlem på Motei så får du muligheten til å følge de virksomhetene som du synes er interessant. Følg de butikkene du vanligvis shopper i eller følg dine favorittmerker. Du kan skape guider for å planlegge din neste shoppingrunde. Når du blir medlem av Motei blir du tildelt en egen side der du kan publisere alt som du synes er interessant i moteverdenen.


Hvor kommer informasjonen på Motei fra?

Informasjonen er hentet fra kilder på internett, Brønnøysundsregistrene, SSB og fra de bedriftene som har tatt kontroll over sin side, derfor kan den i enkelte tilfeller variere og være uriktig. Hvis du oppdager en feil, meld fra her.


Jeg har funnet en feil på nettsiden. Hvordan rapporterer jeg dette?

Vi jobber kontinuerlig med å få nettsiden til å fungere så optimalt som mulig. Iblant kan det dukke opp feil. Vi setter pris på tilbakemeldinger fra dere og vil følge opp problemet umiddelbart. Følg lenken for å informere om dette til oss: Rapporter en feil.


Når lanseres Motei som app?

Motei vil bli lansert som app for smarttelefon og nettbrett våren 2016.For deg i moteindustrienHva mer kan man søke etter?

Om du allerede er i moteindustrien så kan du lokalisere leverandører som fører de varemerkene du er på jakt etter og også partnere til moteindustrien som f.eks butikksutstyr og betalingsløsninger. Med søkverktøyet så er det enkelt å kontrollere din konkurransesituasjon. 


Hvem kan opprette en side?

En offisiell representant kan opprette en Motei side for organisasjoner, butikker, merkevarer, kjøpesentere, handleområder, PR Byråer eller leverandører.


Hva er en Motei side?

En side er en digital forlengelse av din virksomhet. Les mer


Hvorfor kan ikke en rendyrket nettbutikk være medlem av Motei? 
Hele Moteis fundament bygger på reverse-showrooming.  Det legger til grunn at det må eksistere en fysisk butikk med fysiske produkter i butikk for å kunne kvalifisere dere som medlem av Motei.


Hvorfor er det lurt å være aktiv med en Motei side for min virksomhet?

Bedrifter i moteindustrien bruker Motei til å dele informasjon, samle sanntids markedsinformasjon, og for å bygge relasjoner med kunder og partnere. Via Motei når du ut til tusenvis av forbrukere. Du øker synligheten din og får mulighet til å kommunisere og engasjere forbrukerne på en helt ny måte.


Hvordan kan jeg endre min side?

Vi oppfordrer motevirksomheter til å selv ta kontroll over siden slik at dere selv kontroller hva som blir publisert. Les mer her hvordan du gjør for å endre din side.


Hvordan finner jeg min side?

Gjennom å søke etter din virksomhet i søkfeltet.


Jeg finner ikke min side, hvordan gjør jeg for å opprette en?

Ta kontakt med oss her å forklar hvilken side som savnes.


Kan en tredjepart få tilgang til informasjonen jeg oppgir?

Vi deler aldri sensitiv informasjon med en tredjepart. Organisasjonsopplysninger håndteres internt. Vi deler ut informasjonen som dere velger å gjøre synlig på profilen deres.


Hvilke sidenavn er tillatt på Motei?

Sidenavnet må gjenspeile siden på en nøyaktig måte.

Sidenavnet kan ikke inneholde det følgende:

- Termer eller uttrykk som kan oppfattes som støtende eller krenke noens rettigheter.

- Feil bruk av store bokstaver. Sidenavn må bruke grammatisk korrekt plassering av store bokstaver og kan ikke utelukkende bestå av store bokstaver, med unntak av akronymer.

- Symboler (f.eks. ® ) eller unødvendig tegnsetting.

- Lange beskrivelser, som f.eks. et slagord.

- Villedende ord. Hvis siden ikke er den offisielle siden for et varemerke, et sted eller en organisasjon skal ikke sidenavnet føre til at andre tror at dette er en offisiell side eller administreres av en autorisert representant.


Vi har ikke tid til å være aktive på Motei. Hvorfor skal vi ha en side?

En side som er mindre oppdatert kommer fortsatt til å generere interesse rettet mot dere. Det er mange grunner til at det er smart å ha en egen side på Motei. Den første grunnen er at Motei mest sannsynlig allerede har laget en side for din virksomhet, og kanskje er det allerede noen som har trykket ”Følg”-knappen fordi de ønsker oppdateringer fra din virksomhet. Det er gratis for virksomheter å lage Motei sider.  Les mer


Fortsatt ikke overbevist om hvorfor dere burde bli en del av Motei?

Kontakt oss så vil vi fortelle mer om konseptet og hvordan det kan gagne akkurat dere. 


Kan jeg gjøre endringer uten å være medlem?

Du kan maile endringer til oppdatering@motei.no. Du må kunne verifisere at du er ansvarlig for den bedriften du vil endre. Vi vil samtidig stå til tjeneste for deg til å opprette et medlemskap, slik at du altid har tilgang til å gjøre endringer selv.